Годишен хороскоп за 2020 - Водолей


Годишен хороскоп за 2020 - Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и да надграждате, но с бавни стъпки. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите как ще се изнижат дните. През февруари е добре да бъдете с повишено внимание, за да не пропуснете важно събитие, което ще ви даде възможност за професионална изява.

Март ще ви дари с много любов. В пробуждането на природата ще процъфтят и отношенията с любимия ви човек. Април ще бъде месец на служебни изпитания. Може да се сблъскате със слухове и интриги. Важното е да не взимате участие в тях и да спазвате своите морални принципи.

През май ще ви е трудно да разберете някой от близките си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. Юни е подходящ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде възможност да подредите приоритетите си, за да не губите време в търсене на това, което искате.

Юли ще премине под знака на приятелството. Очакват ви незабравими дни и нощи в безценно общуване. Това е време, в което ще видите много различни страни от живота. Август ще ви отведе в неподозирани посоки. Някои представители на знака ги очаква кардинална промяна в живота.

През септември бъдете умерени, но наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за активни действия. Октомври ще бъде благодатен месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат успешно, което гарантира успеха на сключваните сделки и добрия резултат от тях.

8 НЕЩА, КОИТО ВСЕКИ ВОДОЛЕЙ ТРЯБВА ДА ИМА В ГАРДЕРОБА СИ

Последните два месеца ще се чувствате уморени, което е напълно нормално след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния начин на живот - да подобрите храненето, да се разделите с някои вредни навици и да намирате повече време за движение. Включването на членовете на семейството ви в тези начинания ще се отрази чудесно на отношенията ви.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама