5 неща, които трябва да знаете, ако обичате жена Водолей


5 неща, които трябва да знаете, ако обичате жена Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Търсите жена, която сякаш идва от друг свят? Поздравления, намерихте я в лицето на жената Водолей! Най-неконвенционалният член на зодиакалното семейство е известен с това, че е уникален, безпристрастен, невероятно чаровен и интелигентен. А ето и какво трябва да знаете, ако обичате жена, родена под този знак.

1. Тя е дяволски умна

Неслучайно използваме определението "дяволски". Тази жена е в състояние да измисли най-сложния и прецизен план, ако иска да постигне нещо. Не само обмисля нещата, тя ги изследва от всеки възможен ъгъл, за да знае какво да предприеме. Обожава да "обменя" идеи, дори можем да кажем, че я вдъхновява.

2. Има свой вътрешен свят

Недостатъкът на този опасен ум е, че жената Водолей често е физически откъсната от себе си. Ако нещо я притеснява или изисква вниманието й, тя се вглъбява до такава степен, че буквално "изключва". Не би усетила дори физически допир, какво остава за говор.

3. Обича различното в секса

Жената Водолей е невероятно любопитна, отворена и известна с това, че прегръща всички необичайни идеи. Това я прави особено забавна и авантюристична в спалнята (или на всички други възможни места). Предпочита силното и твърдо докосване пред нежните ласки, защото то привлича вниманието й.

секс

4. Мразят "традиционната" романтика

Червени рози, вечеря на свещи… по-добре вкусна пица и лале в саксия! Жените Водолеи са изключително практични и съвсем далеч от традиционните разбирания за романтика. Те оценяват най-много искреността на емоционалните прояви на любов. Тоест, не биха се впечатлили от нещо, което всички правят.

5. Справедливи са

Водолеите имат силно развито чувство за справедливост и дълбоко уважение към другите. Тази жена рядко ще се хвърли да защитава собственото си мнение като "правилно", преди да изслуша другата гледна точка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама