Любовен уикенд хороскоп за 18 - 19 май


Любовен уикенд хороскоп за 18 - 19 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните е се чувстват доста несигурни през уикенда. Сякаш половинката ви не би одобрила някоя ваша съкровена мечта. Ще ви бъде трудно да приемете, че нямате подкрепа.

Телец

В любовния живот на Телците хармонията ще бъде нарушена. Не отлагайте разговорите и намерете адекватно решение, защото премълчаването им ще се отрази лошо на връзката ви, дори фатално.

Близнаци

Либидото ви ще вземе връх през почивните дни. Внимавайте, защото е възможно да имате настроение за повече флиртове от обикновено.

Рак

Отдайте се на занимания, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид или обаяние. Разговаряйте, забавлявайте се и разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Уикендът ще е съсредоточен върху преодоляването на финансови затруднения, които ви притесняват от известно време. Каквото и да е, сега е време на проверка на действителността и това, което се случва между вас.

Дева

Семейните проблеми сякаш ще продължават да разрушават любовния ви живот. Енергията ви ще е отдадена изцяло на работата и семейството.

Везни

През почивните дни ще трябва да положите усилия да възвърнете нормалната комуникация между вас. Дайте си нужната свобода, изяснете това, което искате и не притискайте партньора за вземането на важни решения.

Скорпион

Скорпионите ще продължат да се чувстват разочаровани по отношение на романтиката, сякаш сте заседнали в "коловоз" и нищо около вас не се променя. Скоро ще настъпи промяна, стискайте зъби.

Стрелец

Уикендът ще донесе конфликти, които биха мигли да се отразят отрезвяващо на връзката ви. Ще бъдете готови да се изправите срещу вашата половинка и ще бъдете мотивирани да разрешите проблемите бързо.

Козирог

Почивните дни обещават да преминат без сътресения за Козирозите. Може би се опитвате да запазите чувствата си за себе си, за да предотвратите конфликти.

Водолей

Ако напоследък сте усетили спад в либидото си, то това ще се промени. Желанието ви за секс ще се повиши, а някои от вас могат да излязат от правия път, намесвайки трети човек.

Риби

Ще изпитвате чувство на неудовлетвореност и невъзможност да намерите себе си. Това може да няма никаква връзка с партньора, но със сигурност ще даде отражение на любовния ви живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама