Какво прави жената Скорпион толкова различна и желана


Какво прави жената Скорпион толкова различна и желана
Снимка: iStock/Guliver

Няма знак, който да притежава по-интензивна енергия от Скорпиона и това важи за абсолютно всичко, което той прави. Страстта им понякога може да е твърде голям "залък" за някои хора, но други го намират за адски вълнуващо приключение. Истината е, че влюбиш ли се веднъж в жена, родена под този знак, вече си въвлечен в нейния опияняващ свят, от който няма връщане назад.

Тя винаги казва какво наистина мисли

Може би сте чували израза "благородна лъжа", когато спестиш истината, за да не нараниш нечии чувства. Е, Скорпионите определено не са запознати с тази фраза. Тяхната искреност понякога боли, но в крайна сметка това е едно от най-хубавите им качества. Защо мъжете си падат по това? Много просто - няма да се налага да се запознават отново с половинката си, когато тя покаже истинското си лице след някой друг месец.

Сексът с нея е просто "уау"

Скорпионът е най-сексуалният знак в зодиака, което превръща моментите под завивките в истинско преживяване. Тези жени нямат задръжки, а въображението им работи на пълни обороти. Едно е сигурно - дори да сте имали мимолетна авантюра с жена Скорпион, няма да можете я да забравите дълго време.

Притежава дар слово

Тези жени имат пиперливо чувство за хумор, но знаят и много добре кога трябва да са сериозни. Те могат да ви накарат да се изчервите само с едно изречение и в това се крие тяхната сила - говорят кратко, ясно и винаги на място, за да са сигурни, че няма неразбрали. Не очаквайте от тях да "разтягат локуми", но бъдете готови, че винаги имат позиция по даден въпрос.

Невероятно смела е

Няма нищо, което да спре любопитството на жената Скорпион. Тя е наистина смела, без да се преструва на такава само заради нечие възхищение. Не се страхува от промените и знае, че именно те са "двигателят" на живота, затова предпочита да ги хване и опитоми, преди да е станало обратното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама