Любовен уикенд хороскоп за 18-19 юли


Любовен уикенд хороскоп за 18-19 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в отношенията си към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Близнаци

Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си и поговорете с него.

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА РАК Е ИЗУМИТЕЛНА

Лъв

За Лъвовете започва дълъг период на напредък в романтичната сфера, който ще бъде белязан от много взаимни компромиси. Стартът му ще е в събота.

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви. За щастие, уикендът ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, ако подходите с чувство за хумор.

Скорпион

Настроението ви ще бъда предимно в негативния спектър. Това може да накара партньора ви да не се чувства особено комфортно с вас.

Стрелец

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се опитат да „тропнат с крак” и да наложат мнението си. Но това не е решение - по-добре намерете общ език, за да имате равни права във връзката.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2020

Козирог

Постарайте се да уважавате любимия човек, а не да давате тон на всяко негово действие. Не винаги вашият начин е най-добрият, не го забравяйте.

Водолей

Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори с любимия човек.

Риби

Чувствате се така, сякаш трябва да оправдавате любовта си пред близки и приятели. Не е нужно да спорите, ако трябва да се разясни определена ситуация, направете го.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама