Зодиите, които притежават естествена красота


Зодиите, които притежават естествена красота
Снимка: iStock/Guliver

Красотата не е лесна работа и в повечето случаи наистина изисква жертви. И докато някои ще кажат, че красотата е повърхностно понятие, не трябва ли да се възхищаваме на този дар, дори ако тя наистина е само физическа? Просто храна за очите. А ето и кои са зодиите, които наистина притежават страхотно обаяние, излъчване и естествена красота.

1. Водолей

В повечето случаи Водолеят е привлекателен както отвътре, така и отвън. Те просто винаги са себе си, демонстрират своя личен стил без притеснение и думата, която най-добре би ги описала, е „сияйни”. Не е задължително човекът да е надарен с правилни и симетрични черти като произведение на изкуството, не – най-силната страна на Водолея е увереността, с която той се движи и комуникира.

2. Везни

Недалеч зад Водолея, по скалата на най-красивите физически зодии, е Везната. О, Везни, вие прекрасни, очарователни, манипулативни създания! Тяхната обсебеност от красотата и всички изящни неща ги кара да работят усърдно, за да постигнат това, което в техните очи е съвършенство. Никакви бюти процедури не са им чужди – само кажете и Везните ще пробват всичко в името на красотата.

ЗАБАВЕН РЕТРО ХОРОСКОП ОТ 1979 ГОДИНА

3. Дева

Физическата красота на Девата идва от факта, че невинността винаги е красива - както отвътре, така и отвън. Девата олицетворява тази нежна, ефирна и почти библейска красота в най-голяма степен и, подобно на Водолея, сякаш свети, когато е сред други хора.

4. Близнаци

Докато Везните са обсебени от красотата, Близнаците са обсебени от това да бъдат единствени по рода си. И след като преживеете факта, че са повърхностни, поддържането на перфектен физически вид просто им доставя огромно удоволствие. Няма да ги видите в салоните за красота, но често ще се опитат да замаскират своите несъвършенства, постоянно ще експериментират със стила си, само за да бъдат приети като нещо невиждано.

5. Риби

Красотата на Рибите се крие в тяхната чувственост и неподправеност. Движенията им са нежни, деликатни, но в същия момент поведението им е крайно отворено – смеят се шумно, усмихват се широко, гледат изпитателно. Тъй като всичките им емоции са изписани на лицето, те определено влизат в топ 5 на зодиите с най-естествено излъчване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама