6 звезди, които драстично промениха външния си вид (СНИМКИ)


6 звезди, които драстично промениха външния си вид (СНИМКИ)
Снимка: Getty/Guliver

За да се чувстват привлекателни и уверени, повечето знаменитости са готови да правят редица неща - да тренират всеки ден във фитнеса, да гладуват и не на последно място – да лягат под скалпела. Ето кои са звездите, които промениха външния си вид доста драстично.

1. Мери-Кейт Олсън

Преди години само най-верните фенове можеха да различат близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън. Около 2000-та година техните сладки лица и огромните им очи спечелиха много сърца. Но днес те изобщо не приличат една на друга. Лицето на Мери-Кейт вече е с доста по-слабо, с ясно изразени скули и далеч по-издължени очи.

ЗВЕЗДИ, СЪЖАЛЯВАЩИ ЗА ПЛАСТИЧНИТЕ СИ ОПЕРАЦИИ

2. Деми Мур

За разлика от много холивудски звезди, Деми Мур никога не е отричала, че красотата й не е само естествена, но и продукт на опитни професионалисти. Тя е похарчила около 320 000 долара за всички свои процедури. Освен това, тя се е подложила и на една много необичайна операция - липомоделиране на коляното, за да не й се бръчка кожата там.

3. Ники Минаж

Феновете обичат изпълнителката не само заради страхотните й песни, но и заради факта, че тя не иска да отслабне и обича тялото си. Но ако погледнете най-новите й снимки, можете да видите, че краката й изглеждат много по-стройни, така че хората смятат, че може би е се е подложила на липосукция.

4. Ариана Гранде

Ариана Гранде е известна певица по цял свят. Сега тя прилича на Бамби, но не е изглеждала така в тийнейджърските си години. Тя не говори за тези промени, но твърди, че не е извършвала пластични операции на носа, очите или гърдите си, както я обвиняват всички.

5. Дита фон Тийз

Дита фон Тийз има изключително тънка талия. Кралицата на бурлеска открито признава, че е претърпяла пластична операция, при която са били отстранени няколко ребра.

6. Дрю Баримор

Дрю Баримор е една от малкото знаменитости, на които е направена операция за намаляване на гърдите. По това време тя промени размера на чашката си от DD на C.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама