Тенденциите на 2020: Коса като на еднорог


Тенденциите на 2020: Коса като на еднорог
Снимка: Instagram

Най-готиното нещо, свързано с косата е, че тя може да ни превърне в съвсем различен човек, просто променяйки цвета й. Според психолозите боядисването отразява как се чувстваме и може да сигнализира за промяна на нагласите ни в живота. Но има и начин да накарате косата си да отразява няколко настроения наведнъж като истински хамелеон. Благодарение на новата холографска тенденция, която безумно много ни напомня на онези митични създания - еднорозите.

Трендът съчетава множество пастелни нюанси с метален отблясък, за да създаде колкото ангелска, толкова и футуристична визия. Как да го постигнете? Освен ако косата ви не е естествено светла, ще трябва да я обезцветите, така че пастелните цветове да бъдат видими. След постигането на правилния рус нюанс, цветните кичури могат да бъдат фолирани или нанесени с шапка, за да се създаде многоизмерна дъга. Всичко зависи от ефекта, който търсите. Ако пък имате повече сиви коси, пастелните акценти ще добавят страхотен опален блясък, който е младежки и сияен.

Това е една зашеметяваща тенденция, която обаче изисква значителна поддръжка. Пастелните цветове се отмиват лесно, особено ако не „запечатвате” косъма със специална козметика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама