Тенденции при банските за лято 2020


Тенденции при банските за лято 2020
Снимка: Instagram

Все още има много несигурност около предстоящия летен сезон. Независимо от това какво ще ни предложат идните месеци, ние сме решили да се запасим с бански костюми и да мислим оптимистично, мечтаейки за безгрижните летни дни на плажа. Ето кои са 5-те тенденции, които ще доминират през това лято, без значение дали ще ги носим на балкона, около басейна или на море.

ТЕНИСКИТЕ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

1. Назаем от малките момиченца

Може да изглежда сякаш сте се гмурнали в колекцията от бански костюми на дъщеря си, но е факт, че моделите с цветни щампи, къдрички и всякакви весели аксесоари ще са хит!

2. Бански с дълъг ръкав

Докато банските често са синоним на гола кожа, това не означава, че трябва да покажете всичко. Този сезон „повечето е повече”. Бонус точки за допълнителен слой SPF защита.

3. С брокат

И ако изминалите месеци, в които сте преоткривали връзката си с анцузите и клиновете, са ви дошли в повече и имате нужда от нещо блестящо и наистина „уау” – това е вашият билет за страхотни летни изживявания!

4. Push-up чашки

Със сигурност вече ви е направило впечатление, че целите бански продължават да са тренд, но можете да изберете и половинки с push-up ефект.

 

5. С едно рамо

Феерично, приказно и с щипка романтика – точно това усещане носи банският с едно рамо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама