Тениските и топовете, които ще носим през този сезон


Тениските и топовете, които ще носим през този сезон
Снимка: Instagram

Какво ли би бил един женски гардероб без поне няколко тениски? Все пак, това е дрехата, към която посягаме, когато отиваме до магазина, на разходка или просто когато „не ни се занимава” да мислим как да се облечем. А последните няколко месеца определено ни научиха, че няма такова нещо като тениска (или клин) „в повече”! И така, колкото и универсално облекло да са, дори и при тях има тенденции. Ето кои са моделите, които ще носим доста активно през идните месеци.

1. Сатенен топ

Сатенените топове навлязоха в гардеробите ни още миналото лято, когато бяха украсени с дантела и напомняха на секси нощница. Този сезон обаче, изкусителната им версия ще бъде заменена от модел с падащо деколте.

2. Със слоган

Никога няма да се уморим да носим мислите и сарказма си, изписани върху тениска! Минимализъм е ключовата дума тук, така че по отношение на цветовете заложете на нещо семпло, черно или бяло, за да може не те, а посланието да бъде акцент.

Вижте тази публикация в Instagram.

Saturday night mood.

Публикация, споделена от David Lerner NY (@davidlernerny) на

3. С анимационни герои

Цветни, забавни, събрали в себе си детската наивност и щастие. На особена почит ще бъдат тези модели, които носят vintage усещане – с черно-бели герои, такива от 90-те или просто по-изтъркани щампи.

4. С произведения на изкуството

Преди няколко сезона доста актуални бяха тениските с изображения на различни секс идоли, наложени от Dolce&Gabbana. Е, това лято ще носим изкуство върху плат! Легендарни картини оживяват върху плат и ние нямаме търпение да видим колкото се може повече от тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама