Любовен уикенд хороскоп за 25-26 декември


Любовен уикенд хороскоп  за 25-26 декември
Снимка: iStock/Guliver

 

Овен

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.

Телец

Уикендът се очертава спокоен за родените под знака на Телец. Най-сетне имате възможност да си починете и да прекарате повече време с половинката.

Близнаци

Вероятността да прекарате събота и неделя извън града е наистина голяма. Ще имате малки конфликти с половинката, но нищо сериозно, което би могло да помрачи празничното ви настроение.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ ЯНУАРИ 2022

Рак

Страстен и доста вълнуващ уикенд предвещават звездите за вас. Ще се развихрите много и в леглото, и в любовта.

Лъв

На Лъвовете няма да им липсва енергия. Но въпреки това дейностите, които изискват точно мислене и прецизна формулировка, няма да са успешни за тях.

Дева

За Девите периодът като цяло ще е положителен. Те ще имат възможността да осъществят всичко, което са планирали.

Везни

За Везните периодът на конфликт и конфронтация с околните продължава. И въпреки че вече е към своя край, влиянието му все още ще е изключително силно.

Скорпион

Меркурий и Венера ще окажат влияние върху действията на Скорпиона. Меркурий обещава дълбочина и яснота на мисленето, а Венера любов и страст или началото на нова връзка.

Стрелец

Очаква ви доста напрегнат уикенд на любовния фронт. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да говорите, без да обвинявате, ще се справите бързо с проблемите.

Козирог

В любовните отношения ще останете разочаровани, защото залагате много надежди на партньора си, но той няма да успее да прочете мислите ви. Ако бъдете открити, всичко ще бъде много по-лесно.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но този уикенд ще разпуснете и ще съберете сили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама