Най-лошите съвместимости сред зодиите


Най-лошите съвместимости сред зодиите
Снимка: iStock

Овен и Телец

Хората, които са родени под знака на Овен, просто не могат да стоят на едно място. Те са много волеви личности и държат любовния си живот в движение. При тях се наблюдава постоянен стремеж към нещо ново. Телецът пък обратното - обича семейния, спокоен живот. Представителите на тази зодия много трудно могат да излязат от собствената си зона на комфорт. Въпреки огромната любов помежду им, в тази връзка ще има конфликт на интереси, а това няма да доведе до нищо.

ТЕЗИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ ЩЕ СЕ ОБИЧАТ ВЕЧНО

Козирог и Близнаци

Козирозите просто не толерират шумни компании и големи групи от хора, за които знаят много малко. За тях е по-добре да са сами или с половинката си, да са си у дома, на спокойно и тихо. От друга страна, Близнаците са много непостоянни. Те имат нужда от общуване с хора, нови запознанства, големи компании и забавления. Ето защо Козирог и Близнаци изобщо не си пасват и няма как да създадат щастливо семейство.

Рак и Водолей

Хората, които са родени под знака Водолей, много ценят свободата си. Те просто се нуждаят от лично пространство и време, в което могат да останат сами със себе си или със своите приятели. Ракът не харесва това изобщо. Представителите на тази зодия са много "алчни" в този смисъл и са убедени, че ако човек ги обича, той трябва да бъде само с тях, по всяко време. Постоянната ревност и съмнения от страна на Рак могат бързо да унищожат взаимоотношенията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама