Съюзът между Дева и Скорпион - силен и стабилен


Съюзът между Дева и Скорпион - силен и стабилен
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки разликата между контролиращите планети и техните елементите, Дева и Скорпион имат астрологични сходства. Хубавото е, че това, което липсва на едната зодия се компенсира от другата. В допълнение, и двата знака са много умни и имат склонност към анализи и детайли. Това им помага да установят силни връзки помежду си и да се разбират. Разберете какъв ще бъде съюза между Дева и Скорпион:

Силна любов

Докато останалите зодиакални знаци се борят с мистерията на природата на това божествено чувство, Дева и Скорпион успяха да открият формулата на любовта. Да се включи в любовната игра за практична Дева, може да го направи само тайнствен, мистериозен знак, като Скорпион. И обратно, Девата представлява предизвикателство за Скорпиона, защото крие чувствата си много добре. С течение на времето и двете зодии се опознават и се приемат такива, каквито са и започват да вибрират със същата честота на любовта. Съюзът между тях е много силен и стабилен. Има и романтика, и разбирателство.

 Финанси

Що се отнася до парите, между двойката Скорпион-Дева няма проблеми. Съвместното планиране на бюджета е една от силните страни, на които те могат да научат дори другите зодиакални знаци. Девата е практична по своята същност и няма да харчи пари за безсмислени покупки. Скорпионът по същество е практичен. При подобно сходство на отношението към финансите не е трудно да се постигне семейно благополучие.

НАЙ-МОЩНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Интелигентност и интереси

Интелектуалната връзка между Дева и Скорпион е невероятно силна. И двата знака са много умни, Девата е аналитична, а Скорпионът е предразположен към логически конструкции. И двамата се интересуват от гатанки, пъзели и проучват как работи всичко във Вселената. В много отношения партньорите са обединени от практиката на самоусъвършенстване, стремеж към философия и спорт. Имайки толкова мощни съвместни хобита, е лесно да се намери общ език между двамата. Намерете общо хоби и вашите отношения ще намерят хармония - това казва съюзът Дева-Скорпион на останалите двойки.

„Баща ми е Скорпион, а майка ми Дева. Те прекарват много време заедно. Започнаха да ме водят със себе си на различни кампании и експедиции от 5-годишна възраст. Посетихме заедно  различни интересни места: проучихме мексиканските пирамиди, потърсихме Шамбала в Тибет, наблюдавахме НЛО в Алтай! Толкова е хубаво, че имам щастливо приятелско семейство!” Катя, 13-годишна

Интимен живот

Трудно е да разбереш какво точно привлича потайната Дева и затова не е лесно другите знаци да се настроят на нейните желания. Но това не означава, че Дева не иска физическа интимност. Именно Скорпион, използвайки дълбоки интуитивни умения, може да разбере нуждите на потайната Дева. Именно затова той е идеалният партньор за нея!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама