Това, което всяка зодия трябва да чуе в дни на отчаяние


Това, което всяка зодия трябва да чуе в дни на отчаяние
Снимка: iStock/Guliver

Най-важните отговори често са вътре в нас ...

Овен

Когато изглежда, че целият свят е против вас, не забравяйте, че сте родени боец. Вашата планета-покровител е Марс и затова дори и в най-трудните моменти в сърцето ви живее огнен дух. Затова не се отказвайте, а просто продължете да се движите!

Телец

Не позволявайте упоритостта и гордостта ви да надделяват над вас, докато изпитвате трудности. Дори най-силните и независими хора понякога се нуждаят от помощ и това е абсолютно нормално.

Близнаци

Може да си мислите, че две глави мислят по-добре от една, но това не винаги е така. Когато срещнете затруднения, инстинктивно искате да сте сред хората и да работите с тях. Въпреки това, много различни мнения понякога водят до противоречиви отговори, така че се опитайте да успокоите ума си за кратко и слушайте какво казва сърцето ви.

Рак

Вярвате, че стените, които издигате, ще ви предпазят от бурята. Но всъщност, когато възникне конфликт в тези стени, вие сте в капан. Ако животът се превърне в постоянна борба, време е да спрете да заобикаляте неприятностите, а да се изправите срещу тях.

Лъв

Не позволявайте жаждата ви за слава и богатство да скрие от погледа ви какво е наистина важно в този живот, особено когато започва труден период. Дори и най-смелите лидери понякога се нуждаят от почивка и мир, така че когато животът стане непоносим, ​​отделете малко време, за да се възстановите.

Дева

Въпреки че ви се струва, че светът около вас се разпада, в действителност това не е така. Прекарали сте прекалено много време за преосмисляне на всяко малко нещо в живота си и сега най-малкият дискомфорт се усеща като края на света. Просто поемете дълбоко въздух и се отпуснете за момент. Всичко ще е наред.

КОИ СА СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Везни

Понякога най-добрият начин да се справите с депресията е да се грижите за себе си. Може би причината, поради която се чувствате толкова несигурни, е причинена от навика да решавате проблемите на други хора, за да поддържате хармония. Отделете време за собствените си нужди.

Скорпион

Време е да спрете да потискате емоциите си. Сериозно, пуснете ги! След като споделите чувствата си с близък приятел или психолог, ще се почувствате по-добре.

Стрелец

Ако усетите, че стените около вас се затварят, е време да се освободите. Ако смятате, че надеждата е загубена, прекарайте известно време на открито, опитвайки се да намерите нужните отговори в сърцето си.

Козирог

Въпреки че упоритостта ви е възхитителна, но понякога тя ви кара да затънете в мрака. Ако безнадеждността надделява, спрете и си поемете дъх. Кога за последен път си починахте от работа и излязохте на разходка с приятели?.

Водолей

Когато започва труден период в живота ви, винаги е по-добре да започнете с решаването на по-малките проблеми. Върнете се към източника, съсредоточете се върху вътрешното си аз и мъглата, която виждате около себе си, ще се разсее.

Риби

Когато животът се усложнява, се чувствате напълно безсилни. Но ще ви кажа една малка тайна: това е напълно погрешно. Погледнете малко по-дълбоко и намерете вътрешната си сила. Точно това е необходимо, за да ви помогне да оцелеете в този труден период.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама