Какво всяка зодия мрази най-много в себе си


Какво всяка зодия мрази най-много в себе си
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да обичаме себе си, всеки един от нас (е, ако е реалист) има черти от характера си, които не харесва. Те до голяма степен се влияят от зодиакалния знак, под който сме родени. Ето какво би променила всяка зодия в себе си, ако имаше възможност.

Овен

Мразите колко импулсивни сте. Често взимате лоши решения, без да го обмислите. И след това често съжалявате на следващата сутрин.

Телец

Трудно забравяте за миналото си. Ще ви се да можете да спрете мислите си и да продължите с бъдещето си.

Близнаци

Мразите колко ви е трудно да взимате прости решения. Хората ви наричат непостоянни, защото винаги променяте мнението си. Не искате да съжалявате за избора си, затова продължавате да променяте и да се чудите.

КАКВО ИСКА ЕДИН МЪЖ В ЛЮБОВТА СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

Рак

Мразите колко сте чувствителни и колко уязвими изглеждате в разгорещени моменти. Прекалено много ви е грижа и се притеснявате твърде много.

Лъв

Не искате да се държите „шефски“ към близките и приятелите си. Просто ви се ще нещата да се случват както трябва от първия път, но ролята на лидер понякога ви тежи.

Дева

Ще ви се да не бъдете толкова независими през цялото време. Не искате да сваляте гарда си, но пък имате нужда понякога друг да се погрижи за вас.

Везни

Харчите много пари за неща, от които всъщност не се нуждаете. Трудно наблюдавате портфейла си и всеки път горчиво съжалявате.

Скорпион

Мразите колко сте ревниви - и то не само над хората, с които сте във връзка. Ревнувате дори приятелите си и това ви изяжда отвътре.

УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Стрелец

Адски нетърпеливи сте! Винаги бързате с проекти и вършите работата на половина. В крайна сметка пропускате добри възможности, защото предпочитате да изберете първата опция, която се появи, отколкото да чакате нещо друго.

Козирог

Мразите колко лесно някой може да ви извади от равновесие. Имате ниска толерантност към хората.

Водолей

Често се отдръпвате от хората, които ви обичат. В един момент разрушавате приятелства и саботирате връзки и не знаете защо.

Риби

Мразите колко лесно прощавате. Виждате най-доброто във всеки, което означава, че приемате всяко извинение, което получите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама