Кои зодиакални знаци са изключително завистливи


Кои зодиакални знаци са изключително завистливи
Снимка: iStock/Guliver

Телец

Телецът е твърде предпазлив, твърде дълго мисли преди да реши  да направи нещо. Не е изненадващо, че те често се лутат в житейските завои. Това става причина за негодувание и завист, които Телецът държи в себе си, опитвайки се да не покаже пред другите (което е лошо за него). Телецът е сигурен, че е подценяван и смята другите за по-успешни, понякога безпринципни. Въпреки че трябва да се сърди преди всичко на себе си, той смята, че просто няма късмет в живота.

Близнаци

Те казват, че не завиждат, но настояват за това толкова силно, че възниква въпросът – какво се опитват да направят с това? Може би да убедят себе си? Близнаците са склонни да ревнуват и да завиждат за всички материални неща, които другите имат, но не и те. Те са толкова фиксирани върху това, че не са в състояние да оценят това, което имат. "Аз съм губещ", си повтаря всеки представител на зодия Близнаци, гледайки колата на някой друг, забравяйки, че всъщност с него всичко е наред, а колите на другите хора са незначителна причина за завист.

Стрелец

Не знае как да се радва на успехите на други хора. Изобщо не може. Но завистта действа на Стрелец като мотиватор - той се ускорява осезаемо, опитвайки се да постигне повече. Проблемът е, че когато достигне желаното, със сигурност ще се натъкне на нов обект на завист. И всичко се повтаря. Обаче няма сребърна подплата - с този подход Стрелец може да получи всичко от живота.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ЛОША ПАМЕТ

Рак

Пристъпите на завист обземат Рака само през трудни периоди. Когато всичко е наред, успехите на други хора не го притесняват, дори го радват. Ако завистта е застигнала този знак, по-добре е да стоите далеч от него. Ракът няма да покаже това чувство, но може да изчака подходящия момент и както се казва, да направи нещо нередно. И Ракът, както никой друг, е способен да изпитва „дългогодишна“ завист. Вие вече може да сте забравили, че бяхте първият, който купи iPhone в компанията си, но Ракът със сигурност ще ви напомни – той сякаш все още не може да ви прости за това.

Овен

Подобно на Стрелец, поради завистта, той се движи напред и нагоре към височините. Отслабнахте с 10 килограма? Той ще свали 15. Прекарали сте ваканциите си в Австралия? Овенът ще се запъти още по-далеч към Нова Зеландия. Разликата му със Стрелец е, че овенът се опитва не само да навакса, но и да изпревари другите. Дори ако никой (преди всичко той самият) не се нуждае от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама