Любовен уикенд хороскоп за 26-27 септември


Любовен уикенд хороскоп за 26-27 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението и не се съпротивлявайте.

Телец

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или правейки някакво есенно почистване, подреждане на гардеробите, а в края на деня да се гушнете в любимия.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАТ

Близнаци

Този уикенд ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да направите своите искания, особено ако сте намислили нещо конкретно от доста време.

Рак

Може да се каже, че звездите ще се погрижат да не ви е скучно, но предимно в професионален план. Разбира се, не е изключено да намерите малко романтика по служебна линия или пък безобиден флирт с колега. Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи, но пък обещава да не е никак скучен.

Лъв

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Обвързаните Везни ще бъдат приятно изненадани от половинката – може би с подарък, вкусно приготвено любимо ястие или нещо по-пикантно. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Сексуалният ви живот през уикенда ще бъде вълнуващ. Но още по-хубаво е това, което ще следва, а именно задушевни разговори, разкриващи най-съкровените желание и на двама ви.

Стрелец

Точно по ваш вкус – любовният ви живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Ще бъдете развълнувани, но едновременно с това във връзката ви ще цари хармония.

Козирог

Време е да запретнете ръкави и да се захванете с проблемите, които изискват някакъв вид компромис. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но този уикенд ще разпуснете и ще съберете сили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама