Любовен уикенд хороскоп за 29-30 юли 2023


Любовен уикенд хороскоп за 29-30 юли 2023
Снимка: iStock

Последният уикенд на месец юли ще бъде абсолютно пъстър и необикновен! Някои зодии ще плават блажено по течението на любовта, докато други ще бъдат разтърсени от събития. 

Овен

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Телец

Телците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят любовта през август 2023

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Рак

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Лъв

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Дева

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви, особено ако са били свързани с пътуване. За щастие, с партньора ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за август 2023

Стрелец

Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви.

Козирог

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Водолей

В хаос на емоции могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

Риби

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама