Любовен уикенд хороскоп за 3-4 септември


Любовен уикенд хороскоп за 3-4 септември
Снимка: iStock

Овен

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

Телец

Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

Животът на тези зодии ще се преобърне през есента

Близнаци

Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

Рак

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Зодиите, които ще бъдат най-щастливи през септември

Лъв

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Дева

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния живот.

Скорпион

Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Големият месечен хороскоп за септември 2022

Стрелец

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

Козирог

Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

Зодиите, над които ще се изсипе дъжд от пари през септември

Водолей

Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

Риби

През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама