Любовен уикенд хороскоп за 30-31 януари


Любовен уикенд хороскоп  за 30-31 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това, още повече, че месецът на любовта почти е дошъл. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

Телец

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ИМАТ УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО

Близнаци

Ако имате половинка до себе си, то той може да ви изненада с приятна новина или изненада като кратко пътуване, хубава вечеря или кино. Кой е казал, че всичко е запазено само за специални поводи?

Рак

Ако все още не сте намерили любовта (или поне човека, който да ви „подкоси коленете”), предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете и с някой твърде интересен човек, на който няма да може да устоите.

Лъв

За някои от представителите на зодията през последните дни е било доста напрегнато в работен план. Очакват ви хубави моменти, ако успеете да загърбите професионалните си тревоги поне за двата почивни дни.

Дева

Напрежение в семейството ще наруши романтиката. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание и преди всичко доста компромиси, които не е лошо този път да дойдат от ваша страна.

Везни

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си без дори да го осъзнавате.

Скорпион

През последните два дни на януари ще ви вълнуват въпроси, свързани с емоционалната страна на вашата връзка. Постарайте се да държите под контрол желанието си да надделеете над партньора.

КАК ИЗРАЗЯВАТ ГНЕВА СИ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Кога ли връзката със Стрелец е била скучна? Е, този уикенд ще е доказателство, че това е на практика невъзможно! Обвързаните представители ще открият нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни.

Козирог

Някои от семейните Козирози ще проведат важни разговори с партньора. Ще разберат, че по доста важни казуси те нямат никакви допирни точки, което може да ви накара да се почувствате далеч един от друг.

Водолей

Обичани ще се чувстват Водолеите този уикенд. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, а направете времето заедно наистина приятно.

Риби

Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг. Измислете спешен спасителен план за любовта!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама