Зодиите, между които има истинска химия


Зодиите, между които има истинска химия
Снимка: Istock/Guliver

Между някои знаци на зодиака има специална химия. Ето кои са те.

Овен и Лъв

Жените Овен без колебание поемат главната роля във връзките си. Харесва им огнената страст. Обичат да експериментират. Мъжете от знака често са привлечени от забранения плод.

Между Овена и Лъва винаги има истинска химия.

Представителите на зодия Лъв обичат комплиментите и обичат специалното отношение към тях.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Телец и Скорпион

Телецът знае как да разпали въображението на партньора си. От своя страна Скорпионът знае как само с една усмивка да направи впечатление на представителите на другия пол.

Близнаци и Водолей

Близнаците обичат да флиртуват и те винаги са привлекателни за околните. Основните им предимства са тяхната харизма и невероятното им чувство за хумор.

Водолеите са отворени и креативни. Те не обичат ограниченията и с лекота успяват да накарат обекта на желанието им да се влюби в тях. Креативността на Водолея е като магнит за Близнаците.

Дева и Козирог

Девите не обичат да досаждат. На първо време техният партньор трябва да спечели вниманието им. Представителите на зодия Дева могат да се отпуснат единствено в напълно подредена и сигурна среда.

Козирогът е идеалният партньор за дългосрочна връзка и неговата стабилност привлича Девата.

Везни и Стрелец

В любовта Везните са страстни, искрени и открити. Не обичат агресията. За тях интимната близост е от голямо значение.

Стрелците също се отличават със своята искреност и находчивост. Те оценяват личната свобода, но същевременно с това знаят как да накарат партньора им да се чувства щастлив.

Риби и Рак

Рибите са емоционални и романтични. Те мечтаят за вечна любов. Готови са на всичко, за да угодят на партньора си, но в никакъв случай не биха си позволили да го обсебят.

Но въпреки желанието си да срещнат единствената любов, Рибите често се влюбват и се оказват привлечени от изкушенията. Противно на очакванията, представителите на този знак ценят дългосрочните отношения. От своя страна Раците също са изключително романтични и сантиментални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама