Любовен уикенд хороскоп за 30 ноември – 1 декември


Любовен уикенд хороскоп за 30 ноември – 1 декември
Снимка: istock/ Guliver

Овен

Истината е, че през почивните дни ще бъде трудно да се устои на вашия магнетизъм. Половинката ви определено ще се чувства сякаш привлечена с магнит към вас, както и напълно непознати представители на силния пол, което може да се окаже повод за напрежение във връзката.

Телец

Очакват ви доста ведри почивни дни. Не е изключено да откриете съвсем нов тип привличане с половинката - както сексуално, така и духовно. През уикенда всичко ще си дойде на мястото, дори ако последно време сте били охладняли един към друг.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на хармония и разбирателство в отношенията, но сякаш ще им се иска да добавят щипка страст към сексуалния си живот. Напълно възможно е да имат еротични фантазии, които ще искат да разкрият.

Рак

Раците няма да се носят на крилете на любовта определено. Като че ли ще изместят фокуса си върху работата и страничните ангажименти, за да постигнат успехи пред идната седмица.

Лъв

Нуждаете се от големи дози внимание и е възможно да ги потърсите извън връзката си. По-добре бъдете предпазливи и се старайте да не заблуждавате никого.

Дева

По всичко личи, че мнителността ви е заспала зимен сън. Чувствате се енергични и готови за дълбока и интимна връзка. Това ще бъде посрещнато радушно от половинката!

Везни

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

Скорпион

Влюбените Скорпиони ще се радват на малките жестове, а такива определено няма да липсват от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат движеща сила за любовта, особено през почивните дни.

Стрелец

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Козирог

Чувствате се добре в кожата си и това ще донесе хармония и във връзката ви. Ще ви вълнуват типично семейни неща – да поканите гости, да отидете на пазар, да излезете на разходка.

Водолей

Комуникацията няма да е особено гладка, но не защото имате проблем с общуването, а просто защото не искате да говорите за проблемите си. Облечете чувствата си в думи, колкото и да не ви се иска.

Риби

Сметките ви няма да излизат, но повод за притеснение няма. Разговорите с половинката ви по отношение на финансите ще се окажат доста плодотворни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама