Любовен уикенд хороскоп за 6-7 юни


Любовен уикенд хороскоп  за 6-7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните ще са изправени пред изпълнени с напрежение почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, така че да не се окажете между "чука и наковалнята".

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране на вътрешното си Аз. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в отношенията си към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Близнаци

Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си, поговорете с него и помолете за помощ, дори и да нямате нужда, но така ще го накарате да се чувства по-значим. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

Рак

През почивните дни любовният ви живот ще бъде адски динамичен, но това не значи непременно, че става дума за страстни вечери. Отношенията ви ще са адски полюсни, на приливи и отливи. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете.

Лъв

Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията, които партньорът има към вас и да осъществите вече започнатите дейности.

Дева

Любовният живот на Девите през уикенда определено няма да бъде скучен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, но от друга ще се борите за надмощие във връзката.

Везни

Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което може да обиди партньора ви, но до конфликти няма да се стигне и слава богу, защото определено не сте в настроение за кавги.

Скорпион

Очакват ви наистина емоционални почивни дни! Ще бъдете в доста приповдигнато настроение, особено между завивките, така че му се отдайте на воля.

Стрелец

Може би се чувствате обидени и гордостта ви е накърнена. Дълго време да сдържате емоциите си, за да не показвате слабост, но вече сякаш сте изчерпали и търпението, и емоционалния си лимит. Задават се напрегнати 2 дни.  

Козирог

Чувствате се заседнали в сивото ежедневие и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.

Водолей

Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки. 

Риби

Спокоен и наситен с романтика уикенд за Рибите! Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за чувствителната ви особа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама