Любовна съвместимост на зодия Дева


Любовна съвместимост на зодия Дева
Снимка: iStock/Guliver

Представителите на зодия Дева са много интересни и определено често са неразбрани от околните. Доверяват се трудно и подлагат всичко и всички под съмнение. Девите премислят всяка своя и чужда стъпка и губят прекалено много време за това. Никога не действат първосигнално и разчитат на разума си.

Общуването с Дева е доста трудно, особено в началото, докато се довери. Има някои зодии, които я предразполагат по-лесно и общуването при тях е по-леко.

Дева и Лъв

Въпреки видимите различия между тези две зодии с времето те започват да се допълват взаимно и има много какво да научат един от друг. В началото и двете зодии виждат само недостатъците на другия, защото са прекалено различни. Дойде ли моментът, в който спрат да се вглеждат в недостатъците, връзката им може да бъде много силна. Ако са готови да направят достатъчно компромиси, биха могли да създадат много здрави отношения. Привличат ги точно различията.

Дева и Везни

Те много си приличат и определено се допълват взаимно, имат общи интереси и дори биха могли да работят заедно за постигане на обща цел. Неразбирателства между тези две зодии се срещат много рядко, определено и двете страни са склонни да направят компромис и скандалите помежду им са рядкост.  Искат спокойна връзка, хармония и баланс и могат да го постигнат с общи усилия. Ако Девата стане прекалено взискателна съм партньора си, това може да доведе до скандал, който обаче много бързо отшумява.

Дева и Риби

Те имат много различия, но това изобщо не ги притеснява. Въпреки недостатъците, които виждат в другия, тези две зодии изтъкват само положителните качества. Всеотдайни са и биха дали всичко за половинката си. Връзката между тези две зодии е спокойна и рядко има противоречия. Допълват се взаимно и могат да се научат един друг на много нови неща. При по-продължителен контакт между двете зодии може да се постигне значителна хармония и много спокойно съжителство.

Дева и Козирог

Те имат известни различия, но точно това прави връзката им уравновесена и много интересна. Могат да работят в екип и се разбират добре, когато става въпрос за работа и задължения. Съюзът между тези две зодии би могъл да ги направи щастливи. Спорове между представителите на тези две зодии се срещат рядко. И двете зодии за здраво стъпили на земята, реалисти и това прави възгледите им за живота почти еднакви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама