Любовно пожелание за 10 август според зодията


Любовно пожелание за 10 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат."

Махатма Ганди

Телец

"Да бъдеш смел означава да обичаш някого безрезервно и да не очакваш нищо в замяна"

Мадона

Близнаци

"Ти заслужаваш любов и ще я получиш"

Ейми Пулер

Зодиите, които най-лесно се изкушават да изневерят

Рак

"Ние можем само да се научим да обичаме, като обичаме."

Ирис Мърдок

Лъв

"Умът определя какво е възможно. Сърцето го превъзхожда."

Пилар Колинта

Дева

"Любовта е всичко, което е напукано, за да бъдете. Ето защо хората са толкова цинични за това... Наистина си заслужава да се бориш за това, рискуваш всичко за... И проблемът е, че ако не рискуваш всичко, рискуваш още повече."

Ерика Джонг

Жените от тези зодии въртят мъжете на пръста си

Везни

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Скорпион

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Стрелец

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Зодиите, които ще се разделят с любимия си в края на август

Козирог

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Водолей

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов." 

Том Робинс

Риби

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред."

Кари Брадшоу

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама