Любовно пожелание за 12 август според зодията


Любовно пожелание за 12 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта не е емоция или инстинкт – тя е изкуство."

Мей Уест

Дневен хороскоп за 12 август

Телец

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Близнаци

"Начинът да обичаме всичко, което имаме, е да осъзнаем, че можем да го загубим."

Гилбърт К. Честъртън

Любовен уикенд хороскоп за 13-14 август

Рак

"Нима смятате, че нощем в леглото те утешава мисълта, че си обичана от половината свят?! Половината свят е едно нищо, когато не те обича точно Той!"

Бриджит Бардо

Лъв

"Ние обичаме, не защото най-накрая сме срещнали нашия идеал. Обичаме, защото сме съзрели своя идеал в човек, който не е идеален."

Анджелина Джоли

Дева

"Ако докоснеш горещ тиган,една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Зодиите, на които предстои незабравима лятна ваканция

Везни

"Той се отдръпна, опитвайки се да не я гледа дълго, сякаш беше слънце, но я видя като слънцето дори без да гледа."

"Анна Каренина", Лев Толстой

Скорпион

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Стрелец

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Зодиите, които не знаят какво е учтивост

Козирог

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Водолей

"Дойдете ли до любовта, не казвайте, че някого обичате повече, а някого – по-малко. Обичайте толкова, колкото любов излиза от сърцето ви."

Петър Дънов

Риби

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

Фредерик Бегбеде

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама