Любовно пожелание за 12 февруари 2024 според зодията


Любовно пожелание за 12 февруари 2024 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е любовното ви пожелание за днес, 12 февруари 2024, според зодията ви.

Овен

"Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна."

Мадона

Телец

"Любовта е обещание. Любовта е сувенир. Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена. Не я оставяйте да изчезне."

Джон Ленън

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Близнаци

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Рак

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете - което е всичко."

Одри Хепбърн

Лъв

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Дева

"Обичам те без да знам защо, кога и от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост. Обичам те по този начин, защото не познавам друг начин, при който няма аз и ти, толкова интимен, че когато сложиш ръката си на гърдите ми, сякаш е моята ръка, толкова интимен, че когато заспивам, твоите очи се затварят!" 

Пабло Неруда

Вижте още: Как всяка зодия си представя перфектния Св. Валентин

Везни

"А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен."

Мария Лалева

Скорпион

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Стрелец

"Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат съвършено себе си, а не да ги усукваме, за да отговарят на собствения ни образ. Иначе обичаме само отражението на себе си, което намираме в тях."

Томас Мертън

Козирог

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Вижте още: Най-големите каръци в любовта са от тези зодии

Водолей

"Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират."

Карл Юнг

Риби

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама