Любовно пожелание за 13 декември според зодията


Любовно пожелание за 13 декември според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Телец

"Да простиш е най-висшата, най-красива форма на любов. В замяна ще получите неизказано спокойствие и щастие."

Робърт Мюлер

Близнаци

"Когато срещнеш един човек, концентрираш ли се върху външния му вид? Само при първото впечатление. И тогава се появява някой, който не е привлякъл погледа ти веднага, но ти започваш да говориш с него и изведнъж той се превръща в най-хубавото нещо на света за теб."

Брад Пит

Рак

"Не притежаваме никого – нито съпрузите, нито децата си. Можем само да споделяме нещата с хората, които обичаме."

Моника Белучи

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Лъв

"Ти заслужаваш любов и ще я получиш"

Ейми Пулер

Дева

"Търся любов. Истинска любов. Абсурдна, всепоглъщаща, да не можем да живеем един без друг, такава любов."

Кари Брадшоу, "Сексът и градът"

Везни

"Как да разберете дали нещо е истинско? Това е лесно. Променя ли ви? Помага ли ви да станете по-добри? Дава ли ви крила? Кара ви да погледнете назад и да кажете: "В момента съм съвсем различен човек"? Ако да, значи е реално. Доказателството за истината и реалността се крие в това доколко нещо може да ви докосне, може да ви промени, дори и да се намира много далеч. Разстоянието е само доказателство за онова, което може да се надмине."-

JoyBell C.

Скорпион

"Любовта към това, което обичаш, те прави неразрушим."

Ивет Лалова

Стрелец

"Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е. Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън! Светът се върти по друг начин, когато огънят обикне водата!"

Елиф Шафак

Козирог

"Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля, че това е нещо, което харесвам най-много, да се смея. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек."

Одри Хепбърн

Водолей

"Дори и да сте намерили правилната половинка, за да го разберете трябва определено време... време, в което да осъзнаете, че човекът, с който сте, всъщност е една по-силна и добра версия на самите вас."

Бионсе

Риби

"Жените винаги трябва да повтарят на мъжете, че те са по-силните. Те са големи, силни, прекрасни. Това просто е моето мнение. Трябва да отбележа, че не съм професор."

Коко Шанел

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама