Любовно пожелание за 14 февруари според зодията


Любовно пожелание за 14 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е състезание между мъжа и жената да си доставят един на друг колкото може повече щастие."

Стендал

Телец

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Близнаци

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Рак

"Мъжът винаги иска да бъде първата любов на жената, а жената иска да бъде последният роман на мъжа."

Оскар Уайлд

Лъв

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Дева

"Да бъдеш силно обичан от някого ти дава сила. Да обичаш силно някого ти дава кураж!" 

Лао Дзъ

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СА ВЕРНИ ДО ГРОБ

Везни

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред."

Кари Брадшоу

Скорпион

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Стрелец

"Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат."

Махатма Ганди

Козирог

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Водолей

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Риби

"Животът без любов е като дърво без цветчета или плодове."

Халил Гибран

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама