Това са зодиите, които са верни до гроб


Това са зодиите, които са верни до гроб
Снимка: iStock

Някои зодиакални знаци имат по-приключенски дух и са по-склонни да изневеряват. Докато други са изключително верни и могат да бъдат с един човек през целия си живот. Ето към кои да се насочите, ако искате до себе си верен партньор и дългосрочна връзка.

1. Рак

Раците са най-семейният тип от зодиака. Те търсят сигурност и бързо приемат партньорите си като част от семейния и приятелския си кръг. Почти никога не се хвърлят в отношения, в които не виждат перспектива. Много добре помнят какво и кога ги е наранило затова не биха причинили нещо подобно на своята половинка. Когато връзката не върви, те се борят докрай, за да спасят отношенията.

2. Телец

Тъй като управляващата планета на Телец е Венера, представителите на този знак търсят не само любов, но комфорт и спокойствие в отношенията. Няма да се втурнат към авантюри, защото просто не се стремят към нещо, бурно, различно и интересно. Те просто искат нормално развитие на отношенията и чиста, искрена и взаимна любов.

ЕТО КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ СИ ПОРЪЧВАТ ПИЦА

3. Везни

И Везните са покровтелствани от Венера и също са в търсене на хармония и балансираност в отношенията. Дори да си помислят да изневерят, те хубаво ще премислят плюсовете и минусите и, разбира се, ще осъзнаят, че това е пълна лудост. Те могат добре да се поставят на мястото на партньора си и поради тази причина не биха си позволили да го накарат да страда.

4. Козирог

Абсолютни реалисти и перфекционисти, здраво стъпили на земята, те мислят практично и никога няма да си позволят да рискуват сериозните си отношения с някоя забежка. Това е и зодията, която най-рядко се развежда. Изберат ли някого, го избират за цял живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама