Любовно пожелание за 14 ноември 2023 според зодията


Любовно пожелание за 14 ноември 2023 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за този вторник, 14 ноември 2023, според зодията.

Овен

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Телец

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 13 - 19 ноември 2023

Близнаци

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Рак

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Лъв

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Дева

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Везни

"Има само едно-единствено щастие в живота - да обичаш и да бъдеш обичан."

Жорж Санд

Скорпион

"Добре е да обичаш разумно, без съмнение. Но да обичаш неразумно е по-добре, отколкото да не обичаш въобще."

Уилям Мейкпийс Такъри

Стрелец

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Вижте още: Тези 3 зодии имат заложби да бъдат медиуми

Козирог

"Очите на любимия човек са огледала, в които се отразяват най-красивите ни черти."

"Степен на докосване"

Водолей

"Един ден той ще осъзнае, че е загубил диамант, докато си е играл с безполезни камъни."

Оминек

Риби

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама