Любовно пожелание за 14 юли според зодията


Любовно пожелание за 14 юли според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат съвършено себе си, а не да ги усукваме, за да отговарят на собствения ни образ. Иначе обичаме само отражението на себе си, което намираме в тях."

Томас Мертън

Телец

"Дръжте любовта в сърцето си. Животът без нея е като градина без слънце, където цветята са мъртви."

Оскар Уайлд

Дневен хороскоп за 14 юли

Близнаци

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Рак

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Лъв

"Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта."

Хенри Милър

Зодиите, които ще трябва да вземат трудно решение много скоро

Дева

"Много хора искат да се возят с вас в лимузината, но това, от което имате нужда, е някой, който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се разпадне."

Опра Уинфри

Везни

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

"Последната песен", Рони Милър

Скорпион

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Зодиите, които живеят за другите и забравят за себе си

Стрелец

"Ние сме оформени и създадени от това, което обичаме."

Йохан Волфганг фон Гьоте

Козирог

"Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край."

Антъни Робинс

Водолей

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Зодиите, които много скоро ще си имат БЕБЕ

Риби

"Можете да затворите очите си за неща, които не искате да видите, но не можете да затворите сърцето си за неща, които не искате да чувствате."

Джони Деп

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама