Зодиите, които много скоро ще си имат БЕБЕ


Зодиите, които много скоро ще си имат БЕБЕ
Снимка: iStock/Guliver

Вие сте щастливо обвързани и чакате с нетърпение да видите двете чертички?

Е, ако сте сред изброените зодии, много скоро ще разберете новината, че ще ставате родители!

Овен

Представителите на зодия Овен много искат да създадат прекрасно семейство. Може би досега са се страхували да направят тази сериозна крачка, но вече са сигурни в намеренията си.

Скъпи жени от зодия Овен, ако връзката ви е здрава и хармонична, върви добре и по всичко личи, че сте намерили човека до себе си, защо продължавате да чакате?

Как изглеждат различните зодии като бивши

Помнете, че именно бебето осмисля живота и го прави по-красив. Много скоро ще разберете това, защото съдбата ви е приготвила приятна изненада. Скоро ще ставате майки.

Везни

Купихте ли си вече тест за бременност? Ако не сте, направете го веднага.

Ако ви закъснява вече няколко дни, това си има причина и то много хубава - ще ставате мами!

Съдбата си знае работата, затова е избрала най-подходящия момент за вас. Може да ви е малко страх отначало, но помнете, че това е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена и нейния любим мъж.

Време ви е за дете и това го пише в зодията ви. Най-хубавото от всичко е, че може би ви желанието за повече от едно ще се сбъдне.  

Водолей

Опитвате се да имате дете от известно време. Може да сте се сблъсквали с някои проблеми, но това не трябва да ви отчайва. Много скоро в живота ви ще се случи чудото и вие ще си имате детенце.

Не спирайте да опитвате, но се отпуснете. Нещата стават, когато не ги мислите толкова и когато сте се оставили в ръцете на съдбата. Тя си знае работата.

Много скоро ще видите двете чертички и ще усетите най-голямата радост на света!

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама