Как изглеждат различните зодии като бивши


Как изглеждат различните зодии като бивши
Снимка: iStock

Разделите никога не са лесни. Нека си признаем, никоя жена не обича да носи етикета „бивша”. След раздялата следва дълъг период на преживяване – период, в който трябва да преглътнете обидата и да прегърнете болката и самотата. Всеки приема тези периоди по различен начин. Често времето след раздялата е по-лошо от самата нея. Някои изпадат в сълзи, други в нервни кризи, трети се амбицират да преобърнат целия свят, за да наранят бившия си. Ето в каква личност се превръщат различните зодии при такива обстоятелства.

Овен

Опасни бивши. Понякога раздялата с тях може да се превърне в битка за запазване на достойнство и чест. Могат да превърнат света в истински ад за човек, който не ги оценява. Ако раздялата е съпроводена и с обиди и упреци, подгответе се за битката на живота си. Овенът винаги е готов да атакува.

Телец

Безразлични бивши са. Дори светът им да се е сринал на парчета и да са преживели болката на живота си, никога не биха го показали. Преживяват го вътрешно и не изразяват емоциите си пред хората. За тях няма път за връщане. Ако раздялата е настъпила, всичко е окончателно.

Близнаци

Истински философи. Спонтанни са и първоначално си изпускат нервите, но в последствие се успокояват. Убеждават се, че това е най-доброто, което е могло да им се случи. Че ги очакват много други шансове, които не трябва да пропиляват във време за тъга.

Зодиите, които много скоро ги очакват положителни промени в любовта

Рак

Уважават бившите си. Не се отдават на скандали и тъгуване. Реагират напълно спокойно на промяната в живота си. Не намират караниците за раздяла за уместни. Уважават човека, с когото са живели до скоро и предпочитат да останат с добри чувства един към друг.

Лъв

Отмъстителни личности. Трудно прощават, а още по-трудно забравят. Единственото, към което се стремят след раздялата, е отмъщението. Достатъчно им е да нанесат само един удар над достойнството на бившата си половинка. След това се отдават на търсене на ново любов. Какъв по-добър начин да забравят старата?

Дева

Това са чувствителните представители, които винаги тъгуват по бившите си. Отдават се на страданието си и дълго време ближат рани. Затрудняват се в това да започнат нов живот, в който я няма бившата им половинка.

Рунически хороскоп за всички зодии за втората половина на юли

Везни

Трудно осъзнават края на връзката си. Отнема им доста време да разберат какво точно се е случило и как да постъпят сега. Щом го осъзнаят, веднага се опитват да си върнат любимия. Правят всичко възможно, тъй като им е трудно да преживеят раздялата.

Скорпион

Властни хора, които спадат към най-лошия вариант за бивш. Ревниви, злобни и ревниви. Естествено никога не забравят. Помнят само лошите неща от връзката, но винаги се опитват да я възстановят отново. Не възвърнете ли взаимоотношенията си, подгответе за голяма битка.

Стрелец

Най-добрият вариант за бивше гадже. Свободолюбиви личности, които никога не обладават половинката си. Оставят ѝ свобода, за това е и по лесно да се разделите с тях. Готови са да ви подарят приятелството си и нямат нищо против новото гадже на бившия си. Това, естествено, не променя факта, че усещат липсата.

Зодиите, които лесно прощават дори на враговете си

Козирог

Дискретни са. Не харесват публичните скандали и изяви на чувства. Разбират с прости думи молбата за раздяла и не се противят на решението на половинката си. Трудно забравят и няма връщане назад. Никога не стават настоящи от бивши.

Водолей

В повечето случаи остават приятели с бившите си. Често осъзнават, че като приятели се чувстват много по-добре, отколкото във връзка. Винаги помнят само добрите страни на връзката и се наслаждават на новия си живот.

Риби

Това е зодията, която преживява разделите най-тежко. Трудно им е да си представят живота си без човека, с който са го споделяли до сега. Често молят бившите им за тяхното приятелство, само, за да имат време да преживеят раздялата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама