Любовно пожелание за 2 октомври според зодията


Любовно пожелание за 2 октомври според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота."

 "Любов по време на холера", Габриел Гарсия Маркес

Телец

"Някой циничен французин е казал, че за любовната сделка са нужни две страни: едната, която обича, и другата, която благоволява да се остави да я обичат."

 "Панаир на суетата", Уилям Текери

Близнаци

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"

"Едно", Ричард Бах

Рак

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Лъв

"Между любовта и секса има голяма разлика: сексът премахва чувството на неловкост, а любовта го поражда."

Уди Алън

Дева

"Когато се нуждая от другия, за да съществувам, връзката се превръща в зависимост. А когато сме зависими, не можем да избираме. А без избор няма свобода. А без свобода няма истинска любов. А без истинска любов може да има бракове, но няма да има двойка."

"Да обичаш с отворени очи", Хорхе Букай

ТОВА СА НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Везни

"Някой циничен французин е казал, че за любовната сделка са нужни две страни: едната, която обича, и другата, която благоволява да се остави да я обичат."

"Панаир на суетата", Уилям Текери

Скорпион

"Когато обичаш, ти се иска да правиш неща за любовта. Иска ти се да се жертваш. Иска ти се да служиш."

Ърнест Хемингуей

Стрелец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Козирог

"То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може."

"Трима другари", Ерих Мария Ремарк

Водолей

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Риби

"Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване..." 

Вивиан Уестууд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама