Любовно пожелание за 22 март 2023 според зодията


Любовно пожелание за 22 март 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Прегръдките са измислени, за да можеш да покажеш на хората, че ги обичаш, без да им казваш и дума."

Бил Кийн

Телец

"В женското още от дете жената си я има. Дали е под миглите, или под ноктите, ала си я има, докато с мъжете не е същото. Един мъж, дето си няма брада, за да прежули една женска буза – не е никакъв мъж."

"Дервишово семе", Николай Хайтов

Вижте още: 4 причини защо Девите подлудяват мъжете

Близнаци

"Трябва да живееш винаги влюбен в нещо, което не можеш да стигнеш. Човек расте на височина от това, което се мъчи да стигне високото."

Максим Горки

Рак

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Лъв

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Вижте още: Тези две зодии са най-щедри

Дева

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Везни

"Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота значим и смислен."

Франклин Джоунс

Скорпион

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие."

Джулия Робъртс

Стрелец

"Щастлив е човекът, който намери истински приятел, а далеч по-щастлив е този, който намери този истински приятел в жена си."

Франц Шуберт

Козирог

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Водолей

"Човек, който има всичко, но няма любов, всъщност няма нищо."

Росен Марков

Риби

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама