Любовно пожелание за 24 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 24 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казал Петър Дънов: "На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина." Вижте какъв е любовният цитат на всяка зодия за този четвъртък, 24 август 2023.

Овен

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя.

– Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта", Франсис Скот Фицджералд

Телец

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Вижте още: 2 зодии ще се справят с голям проблем до края на август 2023

Близнаци

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Рак

"Това беше любов от пръв поглед, но със сигурност последната."

"Лолита", Владимир Набоков

Лъв

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Дева

"Ако живееш до сто години, искам да живея един ден по-малко от теб, така че никога да не трябва да живея без теб."

"Мечо Пух", А. Милн

Везни

"Ще ти дам всичко, което поискаш. Стига да не е нещо, което не искам да давам."

"Наистина любов"

Скорпион

"Щастлив е човекът, който намери истински приятел, а далеч по-щастлив е този, който намери този истински приятел в жена си."

Франц Шуберт

Вижте още: Тези 4 зодии ще сбъднат най-съкровената си мечта до есента на 2023

Стрелец

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Козирог

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

Рони Милър, "Последната песен"

Водолей

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта"

Риби

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама