Любовно пожелание за 24 май 2024 според зодията


Любовно пожелание за 24 май 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 24 май 2024. 

Овен

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Телец

"Любовта побеждава страха."

Апостол Йоан

Вижте още: Kак всяка зодия ви показва, че силно ви желае

Близнаци

"Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма, че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."

"Деветте кръга", Диана Петрова

Рак

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта", Силвия Кристъл

Лъв

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Дева

"Който не обожава недостатъците на тази, която обича, той не може да твърди, че е наистина влюбен."

П. Калдерон

Везни

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Вижте още: Тези 2 зодии ще получат кармическа справедливост до края на май 2024

Скорпион

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Стрелец

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Козирог

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Водолей

"Кълна се, че не бих могъл да те обичам повече от колкото в момента и въпреки това знам, че ще го направя утре."

Лео Кристофър

Риби

"Единственото по-велико от могъществото на ума е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама