Любовно пожелание за 25 март 2024 според зодията


Любовно пожелание за 25 март 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 25 март 2024. 

Овен

"Като го намериш твоя човек, дръж го здраво и не го пускай. И да сбърка, и да се оплете нещо, ако е твоят, дръж го! Че в сърдене може да изгубите толкоз време... А времето в обич е най-скъпият дар, чу ли? В очите му да се видиш, в ръцете му да потънеш, на рамото му да се събудиш..."

"Стопанката на Господ", Розмари Де Мео

Телец

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Близнаци

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е този човек да бъде щастлив, дори и да не си част от щастието му."

Джулия Робъртс

Рак

"Любовта е обещание. Любовта е сувенир. Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена. Не я оставяйте да изчезне."

Джон Ленън

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 - 31 март 2024

Лъв

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Дева

"Когато в живота нещо свършва – независимо дали е добро или лошо - винаги остава празнота. Но празнотата след лошото се запълва от само себе си, а празнотата след хубавото може да се запълни само, ако се намери нещо по-добро."

Ърнест Хемингуей

Стрелец

Везни

"В най-добрия случай, това е хубава илюзия – двама души, които се обичат истински и нямат представа колко нещастни ще се направят един друг. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят въпреки това, тогава това не е илюзия. Мисля, че това е радикално, смело и много романтично“

Фрида

Скорпион

"Няма нещо, което не бих направила за приятелите си. Не е в природата ми да обичам наполовина." 

Джейн Остин

Вижте още: Лунно затъмнение на 25 март: Големи промени в любовта за тези зодии

Стрелец

"Любов е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина"

Рей Чарлз

Козирог

"Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, макар и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш."

"Обикновена авантюра", Съмърсет Моъм

Водолей

"В женското още от дете жената си я има. Дали е под миглите, или под ноктите, ала си я има, докато с мъжете не е същото. Един мъж, дето си няма брада, за да прежули една женска буза – не е никакъв мъж."

"Дервишово семе", Николай Хайтов

Риби

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама