Любовно пожелание за 26 март 2024 според зодията


Любовно пожелание за 26 март 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 26 март 2024. 

Овен

"Жената е покана за щастие."

Шарл Бодлер

Вижте още: 5 начина да накарате мъж Овен да се влюби във вас

Телец

"Ако искате да помогнете на някой, обикнете го. Човек страда, бият го, защото няма кой да го обича. Щом някой го обикне, веднага страданието му изчезва."

Петър Дънов

Близнаци

"Единствените същества, които са еволюирали достатъчно, за да предадат чиста любов, са кучетата и бебетата."

Джони Деп

Рак

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Лъв

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Дева

"Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

Захари Карабашлиев, "18% Сиво"

Везни

"Всеки, който обича, търси липсваща частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя любим. То е като да влезеш в стая пълна със спомени. Такива, за които не си се сещал от дълго време."

Харуки Мураками

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 - 31 март 2024

Скорпион

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Стрелец

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Козирог

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Водолей

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Риби

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама