Любовно пожелание за 27 юли 2023 според зодията


Любовно пожелание за 27 юли 2023 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е днешният ви прекрасен любовен цитат според зодиакалния ви знак.

Овен

"Целта на една връзка не е да имате друг, който може да ви завърши, а да имате друг, с когото бихте могли да споделите пълнотата си."

Нийл Доналд Уолш

Телец

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете - което е всичко."

Катрин Хепбърн

Близнаци

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Вижте още: Безумно голям късмет очаква тези 2 зодии до края на юли 2023

Рак

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Петър Дънов

Лъв

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Дева

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Везни

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Вижте още: Тези зодии ги очаква страстен флирт през лято 2023

Скорпион

"Истинската любов не може да бъде намерена там, където наистина не съществува, нито може да бъде скрита там, където наистина съществува."

"Целувка на глупак"

Стрелец

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Козирог

"Любовта е нещо вечно. Аспектът може да се промени, но не и същността."

Винсент ван Гог

Водолей

"Обичам те без да знам защо, кога и от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост. Обичам те по този начин, защото не познавам друг начин, при който няма аз и ти, толкова интимен, че когато сложиш ръката си на гърдите ми, сякаш е моята ръка, толкова интимен, че когато заспивам, твоите очи се затварят!" 

Пабло Неруда

Риби

"Като го намериш твоя човек, дръж го здраво и не го пускай. И да сбърка, и да се оплете нещо, ако е твоят, дръж го! Че в сърдене може да изгубите толкоз време... А времето в обич е най-скъпият дар, чу ли? В очите му да се видиш, в ръцете му да потънеш, на рамото му да се събудиш..."

"Стопанката на Господ", Розмари Де Мео

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама