Любовно пожелание за 29 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 29 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казал Вивиан Уестууд: "Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване..." Вижте какъв е любовният цитат на всяка зодия за този вторник, 29 август 2023.

Овен

"Любовта е обещание. Любовта е сувенир. Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена. Не я оставяйте да изчезне."

Джон Ленън

Телец

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Вижте още: Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливи през септември 2023

Близнаци

"Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите."

Франсоа Волтер

Рак

"Ако имах цвете за всеки път, когато си мислех за теб, бих могъл да ходя в градината си завинаги."

Алфред Тенисън

Лъв

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Дева

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Везни

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Вижте още: Финансов хороскоп: Как ще е с парите всяка зодия през есен 2023

Скорпион

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Стрелец

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Козирог

"Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване..."

Вивиан Уестууд

Водолей

"Истинската любов не идва чрез намирането на перфектния човек, а като се научим да виждаме перфектно несъвършен човек."

Джейсън Джордан

Риби

"Обичайте живота и животът ще обича и вас. Обичайте хората и хората ще ви отговарят с любов."

Антон Григориевич Рубинщайн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама