Любовно пожелание за 5 юни 2023 според зодията


Любовно пожелание за 5 юни 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Добре е да обичаш разумно, без съмнение. Но да обичаш неразумно е по-добре, отколкото да не обичаш въобще."

Уилям Мейкпийс Такъри

Телец

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."

Яна Данаилова

Вижте още: Съвет за всяка зодия за юни 2023

Близнаци

"В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо)."

Платон

Рак

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Лъв

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Дева

"Бяха милион дребни неща и когато ги добавиш заедно, означаваха, че трябва да бъдем заедно… просто го знаех. Разбрах го още първия път, когато я докоснах. Сякаш се прибирах у дома. Само че в дом, в който никога не съм влизал, а познавах така добре. Беше като магия."

"Безсъници в Сиатъл"

Везни

"Мисля, че съвършенството на любовта е, че тя не е съвършена."

Тейлър Суифт

Вижте още: Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие

Скорпион

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Стрелец

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Козирог

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Водолей

"Обичайте себе си първо и всичко останало си идва на мястото. Наистина трябва да обичаш себе си, за да свършиш нещо на този свят."

Топка Люсил

Риби

"Какво друго? Тя е красива. Никога няма да се умориш да я гледаш. Нито пък се налага да се тревожиш дали не е по-умна от теб: защото със сигурност е така. Обичам я. Такъв късмет е, Ван Хутен, че я обичам. Защото, старче, нямаш право на избор дали да бъдеш наранен - само можеш да избереш единствено кой да те нарани. Аз съм доволен от избора си. Дано и тя да е доволна от своя.“

"Вината в нашите звезди", Джон Грийн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама