Любовно пожелание за 6 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 6 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казал Платон: "В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо)." Вижте и какъв е любовният цитат на останалите зодии за днес, 6 август 2023.

Овен

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Вижте още: Съвет за всяка зодия за август 2023

Телец

"Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкова трудно."

Майкъл Люниг

Близнаци

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Вижте още: Внимавайте: Тази зодия е най-големият лъжец на зодиака

Рак

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Лъв

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Дева

"Ти си най-добрият, най-прекрасният, нежният и най-красивият човек, когото някога съм познавал, но дори това е подценяване."

Ф. Скот Фицджералд

Везни

"Аз съм безнадежден романтик. Мъжът трябва да споделя моите интереси в живота, той трябва да ми помага да стана по-добър човек. Любовта е длъжна да прави това."

Анджелина Джоли

Вижте още: Мъжете от тези зодии се държат с жените като с кралици

Скорпион

"Необходима е смелост да се обича, но болката от любовта е пречистващият огън, който тези, които обичат щедро, познават. Всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болка, че се затварят като миди в черупка и, като не раздават нищо, не получават нищо и следователно няма как да открият красотата на любовта."

Елинор Рузвелт

Стрелец

"В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо)."

Платон

Козирог

"Любовта не означава да се гледаме един в друг. Любовта означава заедно да гледаме в една и съща посока."

Антоан де Сент-Екзюпери

Водолей

"Всяка връзка е като пожар. И че някои от тия пожари са направо огнена стихия – могъщи, завладяващи, величествени и опасни, способни да те изпепелят още преди да си усетил, че гориш. Други пък са като домашно огнище – с укротени пламъци, даващи уют и животворна топлина. Имаше и други примери – свалка като фойерверк, като бенгалски огън, която трае само една нощ."

"Светлината, която изгубихме", Джил Сантополо

Риби

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама