Съвет за всяка зодия за август 2023


Съвет за всяка зодия за август 2023
Снимка: iStock

Не всеки обича да получава съвети, но понякога те са "необходимото зло", което да ни насочи в правилната посока. Ето какъв съвет дават звездите на всяка зодия за "залеза на годината" - месец август.

Овен

Забавете малко темпото, защото умората си казва думата. Идете на кратка почивка, вземете си отпуска и обърнете внимание на близките си хора. Изпускате много важни събития в живота им, които няма да се върнат. Липсата ви се усеща и не позволявайте да се отдалечите от най-близките си.

Телец

Огледайте се и отворете сърцето си за нова любов. Не бъдете затворени спрямо хората и недейте да подхождате със съмнение към всеки човек, който иска да се доближи до вас. Любовта е съвсем близо и не бива да я изпускате – усмихнете се, вдигнете високо глава и тя сама ще дойде при вас.

Вижте още: Тези зодии ще се сгодят през август 2023

Близнаци

Не играйте двойни игрички в любовта, защото накрая ще останете сами. Бъдете честни спрямо човека до себе си, бъдете по-смирени и оценете какво имате, защото много хора си мечтаят да са на ваше място.

Рак

Потърсете си нова работа или изцяло нова насока, в която да се развивате. Ще имате нужда от финансова подкрепа, а това, което в момента работите може да не ви е достатъчно в бъдещето. Планирайте по-внимателно финансите си и не пилейте пари за глезотии.  

Лъв

Не прекалявайте със сладките изкушения и храната, защото здравословно това може да ви повлияе лошо и да си докарате състояния, с които после трудно ще се справите. Сближете се с хората, с които сте били скарани досега, няма смисъл да се дистанцирате от тях, никой не ви мисли лошото.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за август 2023

Дева

Не приемайте нищо прекалено лично, защото това ще ви изиграе лоша шега. Никой не се опитва да ви обиди постоянно или да ви нарани, хората имат право да са честни с вас, затова се научете да приемате критика и да се вслушвате в думите на другите. Освен това внимавайте да не се подхлъзнете в любовта, защото половинката ви няма да ви прости.

Везни

Какво ще кажете за малка промяна в личните ви отношения? Направете нещо щуро с партньора си, изненадайте го, а пък и на вас ще ви се отрази чудно едно "експресно" излизане от зоната на комфорт.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят любовта през август 2023

Скорпион

През август трябва да бъдете спокойни във всяка една ситуация, колкото и да ви е трудно да се контролирате. Само така нещата ще се наредят, а пък и получавате бонус - самоконтрол. 

Стрелец

Не се впускайте в дълбоки размисли за смисъла на живота или най-дълбоките ви страхове на първата среща. Флиртувайте и се забавлявайте, след което запазете по-дълбокия разговор за по нататък. Ако вие двамата наистина си паснете, ще имате достатъчно време да се опознаете на по-дълбоко ниво. 

Козирог

Месецът ще е хубав за покупка на кола, имот, както и за сключване на брак. Време е да направите голяма промяна в живота си – нещо, които искате отдавна, но все още не сте осъществили.

Вижте още: Най-сложният зодиакален знак според астролозите

Водолей

Най-важният съвет за Водолеите през август е да се фокусирате върху иновациите и непредсказуемостта. Бъдете отворени за нови идеи и внесете свежи подходи във вашите дейности. Използвайте своята креативност и оригиналност, за да се откроявате и да постигате успех в своите проекти.

Риби

Най-важният съвет за Рибите през август е да се фокусирате върху интуицията си и духовното си развитие. Отделете време за медитация, рефлексия и вътрешен път. Слушайте внимателно вътрешния си глас и следвайте своето сърце. Бъдете отворени за духовни преживявания и потърсете смисъл в своя живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама