Тези зодии ще се сгодят през август 2023


Тези зодии ще се сгодят през август 2023
Снимка: iStock

Доста жени си мечтаят да получат пръстен от своя партньор, чувайки въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен?". А ето и кои са зодиите, чиято подобна мечта ще се реализира през август 2023.

Дева

Предполагали ли сте, че една любов може да се развие толкова бързо? Понякога животът е непредвидим и ни показва колко много изненади крие в себе си. И ние сме само част от всичко хубаво, което има да се случи. И при вас се очакват хубави събития в средата на месец август. Най-накрая ще чуете заветният въпрос, който сте чакали през целия си живот. Романтичното предложение за брак може да се случи и на пътуване, а това ще е още по-незабравимо. Ще усетите колко сте готови за това, в секундата, в която видите пръстена. И няма да имате никакви колебания - ще знаете, че това е човекът, с когото искате да прекарате остатъка от живота си.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят любовта през август 2023

Телец

Планирали сте лятно бягство, за което отдавна мечтаете и то ще бъде споделено с любимия човек. Именно на това пътуване ще получите и мечтаното предложение за брак. Ще бъде незабравимо – по залез слънце, на брега на морето и с най-милите думи, които някой може да изрече. Телците са сигурни във връзката си, просто чакат този момент да се случи, за да могат гордо и с всички сили да извикат „ДА“.

Близнаци

Най-неочакван обрат ще се случи в живота ви. Може и да не сте сигурни дали сте готови за такава стъпка, но няма да съжалявате за решението си! Вашият партньор ще докаже любовта си към вас и е готов да ви обича до края на живота си. Не отлагайте щастието си и се впуснете в прекрасния свят на взаимната любов!

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за август 2023

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама