Любовно пожелание за 6 януари според зодията


Любовно пожелание за 6 януари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Най-хубавите неща в живота никога не се оценяват. Приятелството, лоялността, любовта не изискват купони."

Джордж Т. Хюит

Телец

"Когато имате достатъчно късмет да срещнете единствения си човек, тогава животът се обръща към най-доброто. Не може да стане по-добре от това."

Джон Красински

Близнаци

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2022

Рак

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Лъв

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Дева

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Везни

"Най-добрата любов е онази, която събужда душата и ни тласка да достигаме повече. Онази, която разпалва огън в нашите сърца и носи мир в умовете ни. Това е, което се надявам да ви дам завинаги."

"Тетрадката"

Скорпион

"Да обичаш е нищо, да си обичан е нещо, но да обичаш и да бъдеш обичан, това е всичко."

Т. Толис

КАКВА СЪПРУГА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

"Обичайте много неща, защото в това се крие истинската сила и който обича много, изпълнява много и може да постигне много, а това, което се прави в любовта, се прави добре."

Винсент ван Гог

Козирог

"За да бъдеш щастлив, трябва да направиш поне едни друг човек щастлив."

Теодор Рейк

Водолей

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Риби

"Човек може да обича, без да е щастлив; може да е щастлив, без да обича; но да обича „Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма, че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."

"Деветте кръга",  Диана Петрова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама