Любовно пожелание за 6 септември според зодията


Любовно пожелание за 6 септември според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е от всички страсти най-силна, защото атакува едновременно главата, сърцето и сетивата."

Лао Дзъ

Телец

"Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край."

Антъни Робинс

Близнаци

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Рак

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Лъв

"Няма любов за любовта, освен да обичаш повече."

Хенри Дейвид Торо

Дева

"Най-хубавите неща в живота никога не се оценяват. Приятелството, лоялността, любовта не изискват купони."

Джордж Т. Хюит

Везни

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Скорпион

"Начинът да обичаме всичко, което имаме, е да осъзнаем, че можем да го загубим."

Гилбърт К. Честъртън

Стрелец

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Козирог

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Водолей

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Риби

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя е просто любов."

"Сватбеният агент"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама