Любовно пожелание за 7 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 7 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казал Димитър Талев: "В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва." Вижте и какъв е любовният цитат на останалите зодии за днес, 7 август 2023.

Овен

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Телец

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Близнаци

"Любовта е огън. Но дали ще загрее огнището ви, или ще изгори къщата ви, никога не можете да кажете."

Джоан Крофорд

Вижте още: Мъжете от тези зодии се държат с жените като с кралици

Рак

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Лъв

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Дева

"В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва."

Димитър Талев

Везни

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Скорпион

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Вижте още: Това са зодиите с най-голям късмет през август 2023

Стрелец

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Козирог

"Любовта е най-голямото освежаване в живота."

Пабло Пикасо

Водолей

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама