Любовно пожелание за всяка зодия за 20 февруари 2024


Любовно пожелание за всяка зодия за 20 февруари 2024
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 20 февруари 2024. 

Овен

"Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта."

Хенри Милър

Телец

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Вижте още: Любовен хороскоп за март 2024

Близнаци

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Рак

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Лъв

"У всеки поет има жена, която е създала половината от произведенията му."

Виктор Юго

Дева

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Вижте още: Жените от тази зодия не остават незабелязани

Везни

"В най-добрия случай, това е хубава илюзия – двама души, които се обичат истински и нямат представа колко нещастни ще се направят един друг. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят въпреки това, тогава това не е илюзия. Мисля, че това е радикално, смело и много романтично“

Фрида

Скорпион

"А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен."

Мария Лалева

Стрелец

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 13-25 февруари 2024

Козирог

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Водолей

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."

Яна Данаилова

Риби

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама